De Kerst.nl

Voorgerecht

Carpaccio

Omschrijving: Feestelijk voorgerecht
Aantal personen: 4
Hoofdingrediënt: Rundvlees
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Ingrediënten: 200 gram gemengde sla,
500 gram zeer dun gesneden ossenhaas
pijnboompitten
mosterddressing
kersttomaatjes en 4 blaadjes basilicum
Hulpmiddelen: Koekenpan, vergiet.

Voorbereiding: Was de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterddressing van bijv. wat Zaanse mosterd,
een beetje mayonaise en wat kruiden (eigen smaak) rooster de pijnboompitten onder de grill of in een koekenpan zonder boter.

Bereidingswijze: Leg op de borden eerst de sla, doe hier wat dressing op.
Drapeer hierover de ossenhaas (het oog wil ook wat)
hierover de rest van de dressing en hier overheen strooi je de pijnboompitten.
Garneren met een kersttomaatje en een blaadje basilicum
Serveertips: Serveren met een warm broodje met echte boter.





Website statistieken