Zelf kerstkaarten maken

Kerstmis komt er weer aan en daar horen natuurlijk de kerstkaarten bij. Natuurlijk kan je ze kant en klaar kopen, maar is het niet leuker om ze zelf te maken? Het zelf maken past namelijk ook nog eens erg goed bij de kerstgedachte!

Gewoon gezellig met de familie of als je een kerstkaart naar je werk wilt sturen zet je je collega's erop. Heb je toevallig niet zo'n foto liggen, dan kan je iedereen er op fotoshoppen. De kerstmutsen zijn ook te fotoshoppen, dit is heel handig als niet iedereen een muts wilt dragen. Je kan zelfs nog verder gaan door iedereen in een kerstman outfit te fotoshoppen. Tegenwoordig heb je ook online kerstkaarten software die het nog eenvoudiger maakt om zelf kerstkaarten te maken. Vanuit standaard templates of geheel eigen foto's maak je de leukste kerstkaarten voor je vrienden en familie.

Het is leuk om een echt kunstwerk te maken, zoals een collage van verschillende foto's. Dit kan je ook mooi afwerken met wat glitters en wat sneeuw. Zelf kerstkaarten maken is handig en snel. Snel is ook de levering. Binnen een paar dagen worden de kaarten netjes geleverd.